2-минутен брифинг даде ГЕРБ, за да постави един парлив въпрос:

...
2-минутен брифинг даде ГЕРБ, за да постави един парлив въпрос:
Коментари Харесай

ГЕРБ с 2 минути брифинг и един парлив въпрос

2-минутен брифинг даде ГЕРБ, с цел да сложи един лютив въпрос: Обвиняем за измами с Данък добавена стойност ли е новият началник на Фонд " Земеделие "?

" Ще дадем къса информация и няколко въпроса ", Тома Биков и Томислав Дончев откриха конференцията.

" През 2008 година против лицето Борис Давидов Михайлов е импортиран обвинителен акт за документни данъчни измами. Този обвинителен акт е против него и още шест индивида. Обвинението е за присъединяване в проведена незаконна група, работила в интервала 2001 - 2004 година ", сподели Биков. И продължи: " Лице със същите имена е арестувано в ОПГ, източила 15 милиона Данък добавена стойност през 2014 година. Въпросното лице в било арестувано в качеството му на шеф на данъчното ръководство в столичния региона „ Овча купел. “. От думите на Биков стана ясно, че тогава е било открито по какъв начин лицето е плащало на лица да записват компании с фиктивна активност на тяхно име за данъчни измами. В групата са взели участие и данъчни чиновници, които са съдействали за връщане на Данък добавена стойност и осъществяването на измами с Данък добавена стойност.

" Аз имам единствено един въпрос. Лицето Борис Михайлов - разследван, задържан, съден, същият ли е, който на 10 юни тази година, е назначен за изпълнителен шеф на Държавен фонд " Земеделие ", сподели Томислав Дончев, отправяйки питането към служебния кабинет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР