2 милиона души са заявили участие в събитието Щурмуването на

...
2 милиона души са заявили участие в събитието Щурмуването на
Коментари Харесай

2 млн. души се заканват да щурмуват Зона 51

2 милиона души са декларирали присъединяване в събитието „ Щурмуването на Зона 51 “, проведено за 20 септември. Зона 51 е американски свръхсекретен боен подготвителен полигон, ситуиран в местността Грум Лейк сред градчетата Аламо и Рейчъл в южна Невада, на към 145 km от Лас Вегас. Намира се в 51-ви квадрант на военновъздушната база „ Нелис “.
Съществуването на Зона 51 е непотвърдено до 2013 година, когато се наложи Централно разузнавателно управление на САЩ да отговори на запитване, тъй като това повелява Законът за независимост на информацията от 2005 година Според доста исторически обстоятелства от най-новото време, се допуска, че Зона 51 поддържа създаването и изпитването на пробни самолети и оръжия. Публичните сателитни изображения, като и тези, налични в Гугъл Maps, не дават въобще визия какво се случва там. Дори тези, които имат особено позволение да посетят Зона 51, се транспортират до там от Лас Вегас посредством самолетна компания, наречена „ Джанет “. Самолетите са без маркировка. Илюминаторите им са затъмнени, написа rd.com

Добре защитаваните секрети основават тайни теории към Зона 51. Хората си мислят, че държавното управление употребява тази територия за приютяване на аварирали НЛО и осъществяване на лабораторни проби на извънземни.

Другите догатки за зоната са, че се вършат изследвания за: 
за пътувания във времето;за телепортацията;срещи с извънземни;разработване на средство за надзор на времето и действия, свързани със международно държавно управление в сянка.Във всички случаи на 20 септември ще се сътвори блъсканица на посочения адрес. Но пък ще е любопитно да се види какво ще открият щурмуващите Зона 51. Можете да се поинтересувате по какъв начин да участвате в щурма тук.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР