2 души са загинали в резултат на руски ракетен удар

...
2 души са загинали в резултат на руски ракетен удар
Коментари Харесай

Смърт от ракета в Киев, украински дронове тормозят Русия

2 души са починали вследствие на съветски ракетен удар по украинската столица, оповестиха локалните управляващи, представени от Франс прес.

Двамата са станали жертва на парчета, паднали в Шевченковски регион. По първична информация има и един ранен, заяви в Телеграм началникът на военната администрация на украинската столица Сергий Попко.
-->
Киевският кмет Виталий Кличко удостовери информацията за жертвите и заяви за двама ранени, които са настанени в болница. По-рано управляващите оповестиха, че падналите в украинската столица парчета са провокирали пожари.

Междувременно против летището на северозападния съветски град Псков е било осъществено нахлуване с дрон тази нощ, заяви губернаторът Михаил Ведерников, представен от Франс прес и ТАСС.

" Министерството на защитата е в развой на отбиване на нахлуване с дрон против летище Псков ", написа Ведерников в Телеграм, придружавайки известието си с видеоклип, показващ голям пожар, детонации и писък на сирени.

" По първична информация няма потърпевши. Мащабът на разрушенията се обяснява ", добавя той, като показва, че персонално е бил на мястото на случая от самото му начало. По-късно той добави, че летището ще остане затворено през днешния ден до изясняване на размера на вредите.

Според службите за незабавна помощ са развалени четири тежки товарни самолета Ил-76. Пожарът е бил локализиран.

Въздушното пространство над интернационалното летище Внуково, в югозападната част на Москва, също е било затворено за придвижване, заяви ТАСС, като се базира на " авиационните служби ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР