19 Лунен ден от 00:05 на 5 април до 01:02

...
19 Лунен ден от 00:05 на 5 април до 01:02
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза 5 април 2018 година

19 Лунен ден от 00:05 на 5 април до 01:02 на 6 април

19 лунен ден ви предизвестява, освен за заплахата да се омотаете в непознати мрежи, само че и за не по-малката заплаха да подчините други хора.

В този интервал всеки човек би трябвало да деликатно да огледа в себе си, да проучва своите мисли и действия, да се покае за своята надменност, неистина и илюзорни мечти. Постарайте се да си спомните своите отрицателни хрумвания, подсказани ви от някого и прекъснете освен външните, само че и мислените контакти с този човек.

Като цяло денят ще ни дава доста огромна интензивност, динамичност, предпочитание и целенасоченост. И всички наши старания ще желаеме и ще ги съсредоточим най-много в професионалните си задължения, в работата си, точно там ще реализираме и по-големи резултати, всичко това, което реализираме, ще бъде устойчиво и съществено. Ще можем доста добре да организираме всичко, да го структурираме и да го подредим, по най-хубавият метод.

Днес ще изпитваме положителни страсти и усеща, а вътрешното ни положение ще е доста по-благоприятно, а страстите ни, ще са доста мощни.

Позитивизмът, опциите и вероятностите, ще бъдат към нас!

Ще акцентираме на личните си стремежи и на това, което ние желаеме, само че би трябвало да внимаваме това да не се окаже неподходящо въздействие върху нас самите.

Ще търсим разкоша, ще търсим хубавите неща, елегантните, красивите, ще търсим по някакъв метод да бъдем видяни от всички останали.

В любовен проект могат да ни чакат някои много внезапни промени, по тази причина дано бъдем по-умерени в дейностите и в държанието си.

Сънищата в този ден могат да ви изплашат, само че това е заблуда – изхвърлете ги от главата си.

Уязвима е ендокринната система, кожата и бъбреците. Да не се вършат никакви операции на кожата. Благоприятно е за вадене на зъби, за лекуване на уши и пластични интервенции.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР