19-годишно момиче сподели в TikTok шокираща лична история, с която

...
19-годишно момиче сподели в TikTok шокираща лична история, с която
Коментари Харесай

Момиче шашна мрежата с лично признание за брат си

19-годишно момиче показа в TikTok шокираща персонална история, с която безусловно шокира мрежата, написа The Mirror. В свое видео Анна Хипкин не крие, че е останала повече от изумена, когато разбрала истината за себе си и брат си Джак.

Тя споделя, че е останала повече от изумена, когато разбрала, че 13-годишният ѝ брат Джак на процедура е неин близнак, макар че е пет години по-малък от нея.



В идващите си видеоклипове то изяснява, че с брат ѝ са заченати посредством една и съща процедура за инвитро оплождане. Но вместо да износи две бебета, майката ѝ решила да замрази единия ембрион, до момента в който бъде подготвена за второ дете. Това се случило пет години след раждането на Анна.

Момичето акцентира, че с брат си не са еднояйчни близнаци.



Интернет потребителите са разграничени в мненията си по тематиката. Според някои фактът, че Анна и Джак са заченали едновременно посредством инвитро процедура, не ги прави близнаци.

" Ако следвате тази логичност, всички братя и сестри са близнаци, защото имат едни и същи родители ", " Как по този начин ти е близнак?! Не става по този начин. Той не ти е близнак! ", " А? Това обаче не го прави твой близнак. Вие имате същата връзка като всички други братя и сестри. Близнаците се зачеват и раждат едновременно ", разясняват несъгласните с откритието ѝ.

" Моя другарка има същата история. Родителите ѝ се подложиха на инвитро и тя се роди, а 10 години по-късно се появи и нейната близначка ", пази я различен., написа уеб сайтът jenata.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР