19-годишен шведски рапър, носител на няколко награди, беше застрелян в

...
19-годишен шведски рапър, носител на няколко награди, беше застрелян в
Коментари Харесай

Застреляха млад шведски рапър

19-годишен шведски рапър, притежател на няколко награди, беше убит в южната част на Стокхолм. Според локални медии може да става дума за случай, обвързван с проведената престъпност.

Говорителка на полицията, представена от шведската новинарска организация ТТ, е съобщила, че изпълнителят Ейнар е бил убит с няколко патрона в предградието Хамарби, което се намира южно от централната част на Стокхолм, и е умрял на място. Полицията търси минимум двама обвинени, за които се допуска, че са стрелците на рапъра.

Мотивите за стрелбата към момента не са изяснени, само че локалният вестник " Афтонбладет " написа, че музикантът неотдавна е получил няколко закани за живота си. Според шведската социална телевизия стрелбата по него е обвързвана с проведената престъпност.

Ейнар, чието същинско име е Нилс Грьонберг, е родом от Стокхолм и стана прочут, когато още на 16 години ария от дебютния му албум се подреди отпред на шведските музикални ранглисти през 2019 година Той получи премия за ария на годината през 2019 година и за нов реализатор на годината през 2020 година

През последните няколко години интензивността на проведени незаконни групи в Швеция се увеличи, написа Българска телеграфна агенция. В Стокхолм, Гьотеборг и Малмьо имаше няколко свързани с проведената престъпност стрелби.

Франс прес отбелязва, че към 15 октомври тази година в Швеция, която е с население от 10,3 милиона души, има 40 убити при 273 стрелби. Миналата година е имало 47 убити при 366 стрелби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР