19-годишен младеж почина от коронавирус във Велико Търново. Регистриран е

...
19-годишен младеж почина от коронавирус във Велико Търново. Регистриран е
Коментари Харесай

19-годишен почина от COVID-19 във Велко Търново. Регистриран е бум на заразени в ”Охранителна полиция” на СДВР

19-годишен юноша умря от ковид във Велико Търново. Регистриран е взрив на разпространяването в ”Охранителна полиция ” на Столична дирекция на вътрешните работи.
През последната седмица всеки ден има по 5 новорегистрирани, основно в " Охранителна полиция ". Основният проблем е, че служителите на реда се движат на групички и се возят дружно в джипове. Очаква се в идващите часове да стане ясно по какъв начин ще бъдат карантинирани болните униформени както и техните контактни лица, посочи БНР.

Обсъждана е концепцията за защита на митингите да бъдат командировани чиновници от страната.

Пациент на 19 години във Велико Търново е умрял след заразяване с COVID-19, оповестиха от Регионалната здравна ревизия. Той е от Велико Търново, взел участие в абитуриентските балове в края на юни.Оплакванията му са почнали на 7 юли, съпроводени с висока температура. Настанен е във Великотърновската болница. Диагнозата Коронавирус - 19 е лабораторно доказана посредством PCR тест. Пациентът е умрял в резултат на двустранна бронхопневмония и остра дихателна непълнота, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР