17 септември е Денят на София, в чест на празника

...
17 септември е Денят на София, в чест на празника
Коментари Харесай

Регионалният исторически музей с изненада за посетителите

17 септември е Денят на София, в чест на празника непрекъснатата експозиция и краткотрайните изложения в постройката на пл. " Бански " 1 са с вход свободен, оповестяват от музея.

От екипа на РИМ-София уведомяват, че филиалите на музея ще работят с удължено работно време и гратис. Те напомнят, че това са Археологическото равнище на базиликата " Света София ", Триъгълната кула на Сердика и АККК " Сердика " - експозиция " Антична Сердика ".
-->
На 17 септември Регионален исторически музей-София ще открие реновирания музей " Триъгълна кула на Сердика ". Дигитална 3D графична реорганизация, в която посетителите може да правят разнообразни действия във виртуална среда посредством потреблението на очила за виртуална действителност, е измежду акцентите в актуализирания обект.

Регионалният исторически музей - София е хазаин на груповата галерия " София в цветове и линии ". Шестима български създатели показват творбите си в експозицията, която може да бъде прегледана до до 15 октомври в постройката на РИМ - София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР