17-годишното момиче, което беше прегазено на пътя между две села

...
17-годишното момиче, което беше прегазено на пътя между две села
Коментари Харесай

Задържаха прегазилия 17-годишно момиче край Гоце Делчев

17-годишното момиче, което беше прегазено на пътя сред две села в Гоцеделчевско, по всяка възможност е била жертва на принуждение преди случая. Това е една от версиите, по които работят проверяващите.

Вече са повдигнати две обвинявания на 28-годишния водач, който е управлявал колата, прегазила момичето. Едното обвиняване е за това, че не е спрял на време, когато е видял момичето на пътното платно, а по-късно е избягал от мястото. Второто обвиняване е за това, че е карал след приложимост на опиати, което е негово второ сходно нарушение. С разпореждане на прокурор обвиненият е арестуван за период до 72 часа.

Все още няма обвиняване против спътниците на момичето.

17-годишното момиче е било в автомобила на собствен другар, с който по неофициална информация са имали връзка. Между двамата обаче поражда спор, който прераснал в принуждение върху младата жена.

„ Явно, че той е набил момичето, момичето преди този момент е бягало по полето, той я е настигнал, върнал я е отново в колата, след което или тя се е пробвала да избяга, като е видяла светлините на другия автомобил, да скочи, с цел да я видят. Тя се е опитвала да се измъкне от автомобила, защото очевидно, че е била бита или е упражнявано върху нея насилие”, разяснява зам.-кметът на Гърмен Владимир Донков.

Предполага се, че четиримата младежи от автомобила, който е прегазил момичето, изобщо не са я познавали. С колата обаче те са минали тъкмо сега, в който тя се е озовала на пътното платно в опит да избяга.

Какво тъкмо се е случило проверяващите се надяват да схванат от приятеля на момичето, за който има данни, че е упражнявал принуждение върху нея.

„ Не живеят на фамилни начала, там има някаква любовна драма. Били са гаджета, той е женен, тя не е женена. Тя е момиче. Станал е подобен битов случай, скарали са се и е зародила драма сред двамата”, съобщи Владимир Донков.

Момичето е било щерка на разведени родители. Нейни познати я разказват като доста тиха и скромна госпожица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР