17-годишен ученик беше задържан вчера сутринта в двора на ПМГ“

...
17-годишен ученик беше задържан вчера сутринта в двора на ПМГ“
Коментари Харесай

Опасно! Наркотици в училищата в Благоевград: Задържан е ученик, разпространявал сред деца

17-годишен възпитаник беше арестуван през вчерашния ден сутринта в двора на ПМГ “ Сергей Корольов “ в Благоевград с опиати. Около 07. 40 часа нарочна полицейска инспекция, част от интервенция „ Антидрога “ в и към учебните заведения, е открито, че Калоян А. държи в себе си няколко пликчета с канабис, написа Struma.com.
Последвал обиск в дома на ученика, в мазето на къщата, в която живее на ул. „ Искър “ в регионалния център, са открити още подготвени за продажба пликчета с канабис, очевидно е, че 17-годишният е разпространявал наркотичната трева в двора на елитното учебно заведение.
Арестуваният е баскетболист, а казусът е докладван на прокуратурата. Вчера 40 годишен пласьор пък бе хванат в беседка до детска площадка, по време на диалог с две малолетни момчета, на които предложил канабисови цигари. Антон К. е арестуван.
Само преди дни заплашителен случай в НХГ подвигна на крайник полиция, родители и учители в гимназията. Ученик погълнал хапче екстази изпадна в тежко положение и бе настанен в реанимация на МБАЛ Благоевград. Случката се разиграла в едно от междучасията и в началото, с цел да се избегне проблеми ученикът твърдял, че намерил дрогата на чина.
Опасно е това, което се случва в регионалния център. Дрогата влезе рисково в учебните заведения, а дилърите на опиати не се стопират пред нищо.
Ежедневно оповестяваме за полицейски интервенции, при които се задържат дилъри и потребители, само че очевидно разпространителите не се стопират пред нищо. Дрогирани карат коли и застрашаван всекидневно човешки живот, дилъри плъзнаха измежду децата ни. Тенденцията се задълбочава и в действителност добива страшни размери. Наркотиците са на всички места.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР