168 ЧасаАтмосферното налягане слабо ще се повиши, но ще остане

...
168 ЧасаАтмосферното налягане слабо ще се повиши, но ще остане
Коментари Харесай

Утре слънцето се завръща, температури до 29 градуса

168 Часа

Атмосферното налягане едва ще се увеличи, само че ще остане по-ниско от междинното за август.През нощта над по-голямата част от страната облачността ще намалее до най-вече ясно.

 

Атмосферното налягане едва ще се увеличи, само че ще остане по-ниско от междинното за август.

През нощта над по-голямата част от страната облачността ще намалее до най-вече ясно. Значителна ще е към момента над източните региони, където на обособени места ще превалява дъжд с гръмотевици. Ще продължи да духа сдържан северозападен вятър, предава Българска телеграфна агенция.

Утре ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места, основно в източните и планинските региони ще превали кратковременно. Северозападният вятър ще отслабне до сдържан. Максималните температури ще бъдат сред 24 и 29 градуса.

Над Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 26-27 градуса. Температурата на морската вода е 26-28 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 18 градуса, на 2000 метра - към 10 градуса.

В понеделник ще продължи да духа северозападен вятър, само че ще отслабне още. Максималните температури ще са под 30 градуса. Ще доминира слънчево време, към и след обяд с купеста облачност, на обособени места ще има и краткотрайни валежи, най-вече слаби.

Във вторник ще е най-вече слънчево и съвсем безшумно. Температурите ще се покачат.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР