Тагарев и Рашков бяха ключови за ПП, а сега вече

...
Тагарев и Рашков бяха ключови за ПП, а сега вече
Коментари Харесай

Борисов: Ключовите личности - Тагарев и Рашков, вече са изпаднали от листите на ПП

Тагарев и Рашков бяха основни за Политическа партия, а в този момент към този момент са изпаднали даже от листите им. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с деятели на партията в столичния квартал " Младост ".

През последните 3 година един опит " Промяната " занимаваше всички със своите проблеми. Първо беше " Чаталджагейт ", след това стана абсурдът с Митниците, по-късно - с Пудела и пачките. Излъгаха няколкостотин хиляди българи, и то няколко пъти, сподели Георги Георгиев, някогашен ръководител на СОС, съобщи.

На срещата участваха и водачът на столичната организация на партията и някогашен кмет на р-н " Нови Искър " Даниела Райчева, някогашният столичен кмет Йорданка Фандъкова и голям брой младежи, симпатизанти.

Първото нещо, което " Промяната " направи в София, бе да вдигне заплатите, - това значи, че вместо да се строи по една детска градина годишно, 180 служители на " Промяната " ще взимат три пъти по-високи заплати, изясни Георгиев. Най-страшното е, че не ги е позор, няма никаква диря от разкайване - каралият пийнал общински консултант даже не изкара разкайване за злополуката, която аргументи. А групата на ПП-ДБ-СС се чудеха две седмици по какъв начин да го скрият, вместо да го изправят пред правораздаването, добави Георгиев.

В два от регионите в София имаме нови водачи - Георги Георгиев е лидер в " Младост ", а в центъра - Рая Назарян, заяви Борисов. Много младежи намират място в ГЕРБ, демонстрират какво могат, и се развиват.

" При договарянията за държавно управление няколко дни разногласието беше за Тагарев. Петков споделяше: " Това е нашето знаме, Тагарев ". Сега това тяхно знаме даже го няма в листите. Гледам и Рашков го няма в листите, които значи, че тези основни персони са изпаднали оттова ", добави Борисов, представен от БГНЕС.

Хората желаят да се успокои ръководството, политическата класа да си седне на столовете и да върви това, което й се заплаща посредством дотациите. Днес финализирахме програмата си, с доста нововъведения и доста неща за градовете са заложени вътре. То е ясно, че различен с изключение на ГЕРБ не може да го направи, счита водачът на ГЕРБ.

Във финансите злополуката е голяма, парите ги няма. Плащаха се пенсии на пенсионерите от заеми. Ние ще продължим да изпълняваме този ангажимент, тъй като сме систематична партия, и поетите задължения би трябвало да се съблюдават, разяснява още водачът на ГЕРБ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР