1600 полицейски служители ще охраняват района около националния стадион Васил

...
1600 полицейски служители ще охраняват района около националния стадион Васил
Коментари Харесай

1600 служители на полицията на крак заради протеста преди мача България - Унгария

1600 полицейски чиновници ще охраняват региона към националния стадион " Васил Левски " преди, по време на и след мача сред България и Унгария.

Хиляди почитатели на разнообразни тимове ще бъдат на митинг и ще изискат оставката Борислав Михайлов и компания.

Мачът сред България и Унгария ще се играе на закрити врата, откакто от БФС изпратиха писмо до УЕФА, че има заплаха от вълнения. Това породи недоволството на почитателите.

" Във връзка с футболната среща на Национален стадион " Васил Левски " през днешния ден ще предприемем нужните ограничения за запазване на реда в гр. София. Най-вероятно поетапно ще бъде спирано и възстановявано пътното придвижване. Около самото спортно оборудване, за естественото протичане на футболната среща, ще бъде бъде обособена зона с полицейски ленти и коли, бъдат ситуирани и полицейски чиновници ", съобщи пред БНТ началник-сектор " Масови мероприятия " към Столична дирекция на вътрешните работи основен контрольор Иван Георгиев.

" Все отново те се сплотяват към едно искане и цели, би следвало да загърбят своите разлики и да няма спор по време на самото събитие ", сподели инспекторът от Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР