16-годишното момче, която загуби живота си от токов удар на

...
16-годишното момче, която загуби живота си от токов удар на
Коментари Харесай

Убитото от токов удар момче в София е било с баща си

16-годишното момче, която загуби живота си от токов удар на бул. " Иван Гешов " в София през вчерашния ден, е чакало на пешеходната пътека с татко си, заяви bTV. След като двамата минали през булеварда, момчето е стъпило върху шахтата, по чиято рамка е прочитал ток.
Още по тематиката
Въпреки напъните на лекарите във ВМА ученикът издъхна.

Заместник-кметът на регион " Триадица " Христо Вълчанов съобщи, че най-вероятно става въпрос за оставен разкрит кабел в шахта, където е станал случаят.

Случаят е извънредно безразсъден, има подозрения за непозволени дейности, прецизира се кой дава отговор за тази шахта. Води се следствие, посочи Вълчанов.

Според ЧЕЗ разваленият кабел е след границата на собствеността на електроразпределителното сдружение и шахтата не е на компанията.

" Това да има разкрит кабел, значи че някой е пипал там. Кабелите вървят подземен, а когато са над земята - би трябвало да са на високо. Този кабел върви към един от павилионите в двора на болница ", добави Вълчанов.

По думите на зам.-кмета на регион " Триадица ", локалната администрация би трябвало да следи за нередности, само че " ние не можем да сме на всички места ".

" Това по никакъв метод не е опрощение, подготвени сме да спомагаме на органите на реда. Злополучният кабел води до търговски обект, който се намира на територията на болничното заведение ", сподели още Христо Вълчанов.

От Столична община оповестиха, че по заповед на кмета Йорданка Фандъкова всички процедури, направени от регион " Триадица " за преместваеми обекти в региона на бул. " Иван Гешов ", както и слагането на всички външни обекти, ще бъдат тествани.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР