16-годишно момче от Хоторн беше нападнато от множество хора този

...
16-годишно момче от Хоторн беше нападнато от множество хора този
Коментари Харесай

Брутално видео показва как тийнейджър от Хоторн е нападнат от множество хора на плажа Докуейлър

16-годишно момче от Хоторн беше нападнато от голям брой хора този месец в брутално нахлуване, което беше снимано във видео, което в този момент циркулира онлайн.

Тийнейджърът отишъл на Dockweiler State Beach на 10 февруари, с цел да излезе с другари на празненство, което беше оповестено в обществените медии, сподели майка му, Франки, пред KTLA-5. Тя помоли малкия екран да не разкрива нейното фамилно име или семейството на сина й Донта.

„ Синът ми помагаше на другар “, сподели тя пред малкия екран. „ Той оказа помощ да я вдигне от земята и тогава един човек просто го помоли да спре и тогава синът ми просто искаше да помогне на приятеля си. Човекът го попита дали желае да се бие, а синът ми не искаше да се бие с него. на Франки.

Видео от бруталния случай се популяризира онлайн и демонстрира момчето на земята, до момента в който няколко други хора го заобикалят, ритат и удрят.

Донта прекара няколко дни в интензивното здравно поделение на локална болница и е претърпял разтърсване и пробити бели дробове.

П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР