16 Април Цифров приемник, базиран на Google Android TV, предостави

...
16 Април Цифров приемник, базиран на Google Android TV, предостави
Коментари Харесай

И Булсатком пусна приемник AndroidTV

16 Април
Цифров правоприемник, основан на Гугъл Android TV, даде на клиентите си Булсатком. Наречено b-box, устройството обезпечава достъп през безжичен интернет до IPTV услугата на Булсатком, като поддържа всички приложения от Гугъл Play.

Приемникът b-box дава функционалността PiP " Картина-в-картината ", подробна информация за предаванията, приспособено от консуматор нареждане на обичаното му наличие, поддържа и гласови команди на български език посредством Гугъл помощник.

Чрез b-box операторът дава достъп до 240 ТВ канала, от които над 130 са с HD качество, а 8 стратегии са с 4К (ULTRA HD). " Има и над 40 канала, популяризирани единствено за клиентите на Булсатком. Видеотеката включва тематично подбрани над 1000 свободно налични филми, сериали и детски поредици ", настояват от оператора.

 И Булсатком пусна правоприемник AndroidTV
Предимство на b-box е така наречен интелигентен списък, като с изключение на общоприетите прекъсване, приплъзване и гледане на излъчвания от 50 канала до 7 дни обратно, архивното наличие е подредено в азбучник по заглавия, видове и жанрове и включва ТОП 100 от най-гледаните излъчвания. Поддържа се и мобилното приложение Bulsatcom TV за мобилни устройства, таблети и преносими компютри.

b-box ще се предлага в комерсиалната мрежа на Булсатком след 31 май, като клиентите ще могат да избират сред промоционален контракт или покупка на b-box без ангажиращ контракт за ТВ проекти. Предлагат се общо 6 разнообразни проекта с месечна такса от 9.8 лева до 29,99 лева, като те оферират от 100 до над 240 канала с друг брой HD и UHD стратегии.

Те ще са налични след старта на услугата от 1 юни. За разлика от услугата EON на Vivacom обаче тези проекти не включват достъпа до интернет. Оптичният интернет на Булсатком предлага то 30 до 200 Mbps, като цените му варират от 7,99 до 15,99 лева на месец при комбиниране с ТВ пакет.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР