15-минутен ужас преживяла контрольорката от ОП „Чистота“ Евгения Арабаджиева, която

...
15-минутен ужас преживяла контрольорката от ОП „Чистота“ Евгения Арабаджиева, която
Коментари Харесай

Жената, нападната от бияча на Митко: Крещеше ни да се махнем...

15-минутен смут претърпяла контрольорката от Оперативна програма „ Чистота “ Евгения Арабаджиева, която се сблъскала с експанзията на Ивайло Пенов, дни преди той да стане прочут с нападението си над продавача на чорапи Митко в „ Капана “. Това сподели пред „ Марица “ самата Арабаджиева.

Тя изясни, че оставила двете си дребни деца, с цел да поеме дежурство в съботния 22 май, когато била проявата на експанзия. Тогава ръководела дежурния екип от чистачки по центъра. В съботната заран почиствали региона на „ Капана “. Предишния ден там до късно вилнели зрелостници и имало много отпадъци. Служителите на „ Чистота “ си вършели умерено работата, когато наоколо до заведението „ YellowDot” изскочил притежателят Ивайло Пенов и им се нахвърлил. Започнал да им крещи за какво не си вършели работата.



„ Казах му да се обърне към мен и да беседва с мен, да остави дамите. Тогава той скочи против мен, че служителките не знаят по какъв начин да работя, че са длъжни да почистват към масите, по улицата като цяло. Нареди да излезем от „ Капана “, думите му бяха: „ Махнете се от квартала незабавно “. Отговорих му, че би трябвало да си продължим работата и почистването, само че тогава той скочи още по-агресивно. Започна да ме блъска с цяло тяло, да крещи „ Ударете ме, аз нищо не ви върша! “. Стоеше на по-малко от сантиметър от лицето ми. Помолих го да пази отдалеченост.15 минути продължи тази експанзия и това боричкане. Не знаех по какъв начин да постъпя. Опитах да го избутам, само че въпреки всичко съм жена, а той е по-силен “, описа Арабаджиева.

Тя добави, че още същия ден е подала тъжба в полицията. Потърсила е и служителите на реда, които са дежурни в „ Капана “. „ Помолих ги за помощ, оказаха ми подпомагане и ме посъветваха да подам тъжба, което и направих “, сподели още контрольорката.

Никой не се е намесил, макар че е имало очевидци на случката.

Евгения акцентира, че до момента не се е сблъсквала с такава експанзия в работата си и е потресена. Тя е на 33 години, към този момент близо 4 от тях е част от Оперативна програма „ Чистота “. Радва се на две деца – едното е 4 клас, а другото е тръгнало на детска градина. Доскоро Арабаджиева е била в майчинство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР