15-годишният Алекс Радулов от Белово е починал в МБАЛ –

...
15-годишният Алекс Радулов от Белово е починал в МБАЛ –
Коментари Харесай

Дойде и най-черната вест! Мелето край Пазарджик взе втора жертва – почина 15г. Алекс

15-годишният Алекс Радулов от Белово е умрял в МБАЛ – Пазарджик на 2 юни малко преди 19:00 ч. Това е втората жертва на злополуката край село Лозен, която стана на 18 май, написа videlinabg.com.
При конфликта почина на място един човек и бяха нанесени междинни телесни повреди, съгласно прокуратурата, на трима души. Единият от тях беше Алекс.
В продължение на две седмици Алекс Радулов беше в Отделението по анестезиология и интензивно лекуване. Детето е признато с тежка черепно-мозъчна контузия, кръвоизлив в мозъка, травма на бял дроб. След настаняването му в ОАИЛ е интубиран, в кома и с заплаха за живота.
Остава в сериозно положение и на командно дишане в идващите 15 дни. Докато сърцето му стопира да бие.
Ден след тежкия случай прокуратурата притегли като обвинен 19-годишния водач Иван С. за това, че на основен път I-8 при придвижване от с. Лозен, обл. Пазарджик, в посока за гр. Белово, обл. Пазарджик, при ръководство на моторно транспортно средство – л.а. „ Ауди А3 “, е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата.
Джигитът, който е с по-малко от година стаж зад кормилото е подхванал е рискова маневра и при изпреварване се е забил челно в друга кола.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР