15-годишен ученик от Столичната гимназия по електроника “Джон Атанасов” е

...
15-годишен ученик от Столичната гимназия по електроника “Джон Атанасов” е
Коментари Харесай

Първа официална информация за мъртвия син на пловдивската адвокатка

15-годишен възпитаник от Столичната гимназия по електроника “Джон Атанасов” е бил открит мъртъв през вчерашния ден в региона на ТЕЦ-София и ул. “История славянобългарска”.

Сигналът за намерено тяло е подаден в 13.10 часа във Второ РПУ. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи, представени от Dir.bg.

На място незабавно са изпратени екипи на полицията. При осъществения оглед не са открити следи от принуждение. По първични данни ученикът самичък е протегнал ръка на живота си. Тялото е откарано за аутопсия.

Часове по-рано майката на момчето прикани във Facebook всеки, който е виждал сина й, да подаде сигнал в полицията или да се свърже с нея и татко му.

“Изчезнало момче на 15 години от гр. София. Избягало е от у дома. Казва се Иван. Моля, в случай че го видите, да ми пишете на персонални. Облечено е с черно късо кожено яке, тъмни дънки и черни зимни обувки. Моля, в случай че го видите или знаете къде е, да ми пишете на персонални. Благодаря! “, написа майката, която е юрист.

Съученици на 15-годишния Иван пък пишеха разтревожени в обществените мрежи, че последният му пост в Инстаграм е гласял: “Сбогом на всички, благодаря че ви познавах “.

Не е ясно дали момчето е оставило предсмъртно писмо, проверяват се аргументите да посегне на живота си. Семейството е от Пловдив, само че от години живее в София. Иван има по-голяма сестра.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР