15-годишен е успял да обере 3 жени и 12 заведения

...
15-годишен е успял да обере 3 жени и 12 заведения
Коментари Харесай

Непълнолетен вършее в Пловдив! За две седмици обра 3 жени и 12 заведения

15-годишен е съумял да обере 3 дами и 12 заведения в центъра на Пловдив за малко време, заяви заместник-директорът на регионалната полиция комисар Васил Костадинов. Тийнейджърът, който се оказал остарял познайник на органите на реда, бил хванат след подробно търсене. Ударите той направил в границите на 2 седмици. Негов пълновръстен родственик му оказвал логистична поддръжка, като оглеждал дали някой няма да мине, преди да работи. Двамата са от обитаемо място отвън Пловдив, оповестява 24 часа.

„Младежът издърпвал златни синджири от вратовете на дами и им взимал дамските елементи, като ги е причаквал вечер в подлезите. Разбивал вратите на заведения и прибирал оборота. Всичките си удари е направил в центъра на града в границите на 14 дни“, описа комисар Костадинов. Той разясни, че 15-годишният е арестуван за 72 часа с предписание на прокуратурата. Тъй като е навършил 14 години, предстои на наказателна отговорност. Преди 3 месеца същият обрал няколко заведения в Пловдив.
„Момчето населява обществен дом, където са настанени лица, направили противообществени прояви. Явно контролът там не е доста непоколебим, откакто е излизало, често“, разяснява полицейският шеф. Той прикани за по-голяма непоносимост към противообществените прояви на малолетни е малолетни лица.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР