15 футболисти на ЦСКА получиха повиквателни за различни отбори, чиито

...
15 футболисти на ЦСКА получиха повиквателни за различни отбори, чиито
Коментари Харесай

ЦСКА ще има 15 национали през юни

15 футболисти на ЦСКА получиха повиквателни за разнообразни тимове, чиито цветове ще пазят. Иван Турицов, Станислав Шопов и Християн Петров попаднаха в състава на националния селекционер на мъжкия внушителен отбор на България Младен Кръстаич, за идните дуели от квалификациите за Евро 2024 против Литва и Сърбия. " Лъвовете " гостуват в Каунас на 17 юни и одобряват отбора на Западната ни съседка в Разград на 20 юни.
 
Нападателят Дюкенс Назон е поканен да пази достойнството на Хаити на шампионата " Голд Къп 2023 ", който ще се организира в Съединени американски щати от 25 юни. Тимът на Назон е в група с Мексико, Хондурас и Катар.

Амос Юга получи повиквателна от ЦАР за дуела на 17 юни против Ангола.

Жираир Шагоян ще пътува за Армения за идните дуели от квалификациите за Евро 2024: Уелс- Армения на 16.05 и Армения - Латвия на 19.05.

Бранителят Енес Махмутович отново бе извикан за лагера на Люксембург, в който ще се изиграят контрола против Малта и две квалификации против Лихтенщайн като хазаин и посещение на Босна и Херцеговина.

Юношеският народен тим на България до 15 години ще има два другарски мача против връстниците си от Косово на техен терен. Двамата представители на Академия ЦСКА са Иван Андонов и Валентино Върбанов.

Съставът на България до 17 години ще играе контроли с Австрия. Младите армейци Васил Каймаканов, Тарек Жензарли и Божидар Петров са получили повиквателни за тези мачове.

Юношеския отбор на страната ни до 18 години също ще мери сили с Австрия въз основата на националните тимове в " Бояна " на 15 и 18 юни, а с повиквателни са Алекс Божев, Росен Маринов и Илиян Антонов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР