130 първокласници прекрачиха прага на бургаското основно училище Братя Миладинови“

...
130 първокласници прекрачиха прага на бургаското основно училище Братя Миладинови“
Коментари Харесай

Областният управител Пламен Янев поздрави първокласниците от бургаското ОУ „Братя Миладинови“

130 първокласници прекрачиха прага на бургаското главно учебно заведение „ Братя Миладинови “ на 15 септември. Новата образователна 2023/2024 година бе открита от регионалния шеф на Бургас Пламен Янев и шефа на учебното заведение Снежа Любомирова .

Събитието през днешния ден мина под наслова „ Вместо цвете, дарете! “ , като всички учители, родители и възпитаници получиха опцията да спестят отделените за цветя и дарове средства и да ги дарят за потърпевшите хора след наводненията в община Царево.

Тържеството през днешния ден стартира с музикални и танцови осъществявания , както и с издигането на флага на Република България.

Учениците бяха поздравени от регионалния шеф Пламен Янев , който обърна особено внимание на първокласниците:

„ Отново е 15 септември и още веднъж страстите са на всички места към нас. Със сигурност те са завладели най-много тези 130 първокласника, които занапред ще влязат в учебно заведение. Искрено им изпитвам завист, тъй като пред тях се открива един нов свят с големи благоприятни условия и завършения.

На всички други възпитаници, които към този момент имат опит, желая да пожелая триумф. Знам, че желаете да бъдете можещи, само че помнете, че преди всичко, с цел да можете, би трябвало да знаете. Не се отхвърляйте, не се срамувайте да потърсите помощ от вашите родители,, учители и съученици.

Скъпи учители, благодаря Ви от името на всички родители, по тази причина че сте поели тежестта да поведете новото потомство. Учете се, тъй като единствено по този начин можете да бъдете близо до децата и да ги ръководите. Пожелавам Ви една сполучлива година! “

С одобрение към учениците, родителите и учителите се обърна и шефът на главно учебно заведение „ Братя Миладинови “ Снежа Любомиров а, която пожела сполучлива образователна година на всички. 

„ Днешният ден е специфичен за всички нас. Той ще остане паметен за нашите най-малки възпитаници първокласниците.

Скъпи възпитаници, започнете тази образователна година със храброст и подготвеност да усвоявате нови познания и да развивате своите умения. Ние сме тук да ви оказваме помощ да постигнете своите цели и да израствате.

Уважаеми родители, вие сте най-важния дирек в развиването на вашите деца. Нека тази година бъде интервал на интензивно съдействие сред нас, а взаимните ни старания сигурно ще доведат до сполучливи резултати.

Уважаеми учители, Вие сте героите на нашето учебно заведение. Вие сте хората, които образуват бъдещето на учениците. Благодаря за Вашата пристрастеност и посветеност. С Вашата мотивация учениците ни ще се развиват и ще реализират велики неща. Нека всички работим дружно като един екип, с цел да създадем тази образователна година незабравима и сполучлива! “

След края на тържеството учениците влязоха в особено украсените с балони и лакомства за мотива класни стаи. За първокласниците бяха приготвени и първите им буквари и образователни пособия, с които ще стартират образованието си още през идващите дни. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР