124 магистри от 13 специалности ще получат навръх Димитровден дипломите

...
124 магистри от 13 специалности ще получат навръх Димитровден дипломите
Коментари Харесай

Висше училище в Пловдив празнува 25-годишен юбилей навръх Димитровден

124 магистри от 13 специалности ще получат точно на Димитровден дипломите си на публична гала, с която ще бъде маркирана 25-годишнината на Висшето учебно заведение по агробизнес и развиване на районите (ВУАРР) в Пловдив. Промоцията е на 26 октомври от 10.30 часа в Драматичен спектакъл „ Н.О.Масалитинов ” и съответствува с честването на четвъртвековния празник на вуза. Средният триумф на завършващите е 5.65. Випускът магистри дипломира 91 отличници, от които 20 медалисти. Те ще получат специфични грамоти, медали и значки от академичното управление.  Концерт за юбилея ще изнесат маестро Стефан Диомов и „ Петте сезона ”.
 Висше учебно заведение в Пловдив чества 25-годишен празник точно на Димитровден  Висше учебно заведение в Пловдив чества 25-годишен празник точно на Димитровден  Висше учебно заведение в Пловдив чества 25-годишен празник точно на Димитровден-6
По мотив юбилея висшето учебно заведение провежда научна конференция „ България на районите ”, която ще бъде открита на 27 октомври 2017 година от 10 часа в хотел „ Holiday Inn ”. Темата, по която ще показват отчети 80 задгранични и български учени, докторанти и постдокторанти, е „ Перспективи за стабилно районно развиване ”. Целта на конференцията е да открои проблемите и вероятностите, представяйки настоящи научни проучвания, да даде опция за полемики и да откри връзки сред просвета, бизнес, неправителствени организации, държавни и локални организации.

Над 120 отчета от България, Турция, Италия, Русия, Гърция и Албания ще бъдат показани в обособените секции: Икономика, финанси, инвестиции; Екологично произвеждане на храни; Туризъм; Зелена стопанска система и възобновими енергийни източници; Опазване на околната среда и климатични промени; Агробизнес и районна политика; Социално и културно развитие; Човешки запаси и учредителен мениджмънт. В рамките на конференцията ще се организира и кръгла маса „ Предизвикателства и решения в обезпечаване на налично обучение и склонност за претовареност в селските региони ”, която ще даде опция за продан на познания, опит и положителни практики.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР