1234 Азимут жилищен комплекс 1234 Сграда Младост 1234 Жилищен комплекс

...
1234 Азимут жилищен комплекс 1234 Сграда Младост 1234 Жилищен комплекс
Коментари Харесай

Жилищен комплекс "Азимут" – мечтаният луксозен дом с уникална морска гледка

1234
" Азимут " жилищен комплекс

1234
Сграда " Младост "

1234
Жилищен комплекс " Фемили гардън "

1234
Жилищен комплекс " Манастирски хълм "

Жилищен комплекс " Азимут " – мечтаният първокласен дом с неповторима морска панорама

Впечатляващата визия на комплекс " Азимут ", ситуиран на бул. " Св. Св. Константин и Елена ", в композиция с пленителната панорама към Черно море го вършат мечтан дом за всеки познавач. Средиземноморският сексапил на фасадата с безкомпромисно качество на строителството и мисъл за комфорта на жителите на комплекса го трансформират в атрактивна инвестиция за ново жилище. Комплексът се състои от две първокласни пететажни здания, басейн с размери 10 м на 16 м с огромна зона за релакс и детска площадка измежду 5 дка богато озеленено дворно място.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък В постройките има общо 65 жилището – едностайни, двустайни и тристайни, със „Задгранични паспорти" (отдел на МВР) от 55 до 93 кв. м. Всеки от тях разполага с просторна дневна, красива морска гледка и обширна тераса. Предвидени са и задоволително паркоместа за живеещите в комплекса, както и за техните посетители. Първата копка на този план бе направена през април тази година, като се чака комплексът да бъде приключен в края на идната година. В " Азимут " можете да намерите висок стандарт, улеснение и успокоение – изложение на мечтания дом!

Жилищен комплекс " Фемили Гардън " – улеснение и зеленина в сърцето на Варна

Това е най-новият и най-мащабен план на капиталова компания " Явор ". " Фемили Гардън " ще бъде комплекс от затворен вид, който ще се отличава с големия си над 10 дка парк и атрактивна локация във физическия център на града. Комплексът е с РЗП 42 000 кв. м и ще се състои от 9 здания с височина сред 8 и 14 етажа с архитектурна визия вид " Холандска улица ". В тях ще са ситуирани 500 жилището, обградени от доста зеленина, алпинеуми, зони за отдих, външни фитнес уреди, детски площадки, велоалея и затрупан етажен паркинг.

Във " Фемили Гардън " бъдещите притежатели ще намерят спокоен, първокласен и комфортен дом, ситуиран измежду просторен зелен парк, екипиран с всички улеснения за отдих, разходка и спорт. Продажбите на жилища в комплекса стартират след няколко месеца.

Сграда " Младост " – качество на налични цени

Сграда " Младост " съставлява съвременен жилищен блок в една от най-комуникативните елементи на едноименния регион. В непосредствена непосредственост до нея са медицински комплекс " Младост " и СОУ " Гео Милев ", а " Делта Планет Мол " се намира на пешеходно разстояние. 152 жилището ще бъдат ситуирани в четирите входа на постройката, като във всеки от тях ще бъдат инсталирани блиндирана входна врата, четирисезонен стъклопакет и подова шумоизолация. Топло- и хидроизолацията на " Младост " също са подбрани да бъдат с най-високо качество.

Апартаментите са двустайни и тристайни с повърхност сред 53 и 88 кв. м. Първата копка на постройката беше направена през октомври 2018, като се чака планът да се пусне в употреба в края на идната година. Качествена, функционална и съвременна, постройка " Младост " е практичният избор за нов дом.

Жилищен комплекс " Манастирски хълм " – разкош и успокоение измежду природата

" Манастирски хълм " е планиран да заеме 15 дка над кк " Слънчев ден " измежду зеленината на дъбовата гора в региона. Стъпката на застрояване ще бъде 4000 кв. м. Луксозният комплекс ще бъде от затворен вид и ще се състои от една пететажна жилищна постройка, редови къщи с обособено дворно място към всяка от тях, басейн за целогодишно прилагане и детски площадки. Гледката, която се открива към морето, ще впечатли и най-претенциозните. " Манастирски хълм " предлага първокачествен дом измежду горската хубост и тишина. Продажбите на жилищата ще стартират през идната година.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР