12 нови депутати ще влязат в Народното събрание ще заемат

...
12 нови депутати ще влязат в Народното събрание ще заемат
Коментари Харесай

12 нови депутати сменят назначените за министри

12 нови депутати ще влязат в Народното събрание ще заемат местата, които бъдещите министри ще освободят, откакто положат клетва.

Кирил Петков от Ппрадължаваме смяната освобождава място от Пловдив на Венцислава Любенова, която е бизнес анализатор. Александра Корчева от групировката ще смени Калина Константинова в 25-и МИР.

Изцяло нови депутати пък ще има Политическа партия от Хасково, откъдето в този момент са Василев и Атанас Атанасов. Това са Ивайло Стайков и Младен Запрянов. На мястото на Даниел Лорер пък ще влезе шефът на Варненската туристическа камара Илин Димитров.

Николай Събев от Политическа партия отстъпва в Русе на Калин Иванов.

Четири ще са новите попълнения в ПГ на Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова, която става вицепремиер, освобождава място за водача на ПК Екогласност Емил Георгиев. Проданов ще бъде сменен от Благовест Кирилов, който беше народен представител и в 46-о Народно събрание.

На мястото на Георги Гьоков от Старозагорската листа в Народно събрание влиза строителният инженер Момчил Ненов. Бъдещият министър на земеделието Иван Иванов, който е от Шумен, пък ще бъде сменен от Иван Ганчев.

На мястото на Радостин Василев от Има Такъв Народ който става състезателен министър, в Народно събрание от Плевен влиза инж. Венцислав Петков. От тримата министри на Демократична България народен представител е единствено Божидар Божанов. Той отстъпва мястото си в София-област на Васил Зашкев.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР