110 дни недоволство. Лекарка обвини организаторите от Отровното трио, че

...
110 дни недоволство. Лекарка обвини организаторите от Отровното трио, че
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов с невероятно оправдание на протестиращите, които горят маски

110 дни неодобрение. Лекарка упрекна уредниците от Отровното трио, че на митингите не се съблюдават противоепидемичните ограничения, предава bgonair.bg

Продължаващите повече от 3 месеца антиправителствени митинги към момента провокират смесени реакции и конфликт на отзиви. Столичен невролог даже упрекна стачкуващите, че не съблюдават противоепидемичните ограничения.

"Когато има хора, които гладуват, а вие хвърляте храна и горите маски, когато мои сътрудници умират лекувайки ви... Спечелихте моето пренебрежение! Без почитание: доктор Данаилова ". Това написа в обществените мрежи доктор Юлияна Данаилова, която осъди методите, с които протестиращите показват недоволството си.

"Всяка маска изгорена би могла да избави човешки живот. Има хора, за които 5 яйца биха били една седмична дажба за един пенсионер. Мисля, че има и по-демократични и цивилизовани способи на митинг ", съобщи неврологът.

Бившия министър на културата Вежди Рашидов пък дефинира протестните акции с мятане на яйца като опозоряване на културното ни благосъстояние и съобщи, че би трябвало да има наказания.

"Това не може да бъде държание на съществени и градивни хора. Послание не виждам, някой, в случай че вижда, да ми каже. Посланията са само ненавист и ненавист. Не може ковчегът да е знак на бъдещето, не може бесилката да е държание на един човек, който има отношение към нация, страна и бъдеще. Не може да се протяга ръка към монументи ", безапелационен беше Рашидов.

Адвокат Хаджигенов обаче дефинира рецензиите като несъстоятелни. Той съобщи, че протестиращите пазят демокрацията законно и с допустимо най-мирните способи.

От Отровното трио обявиха още, че свободата има цена и в случай че тя е хвърлянето на яйца, те ще продължат да я заплащат. Също по този начин са почнали срещи с извънпарламентарни сили - "Има подобен народ " и планът на Мая Манолова "Изправи се, БГ ".

"Свободата има цена и в случай че тя включва мятане на яйца и нагазване в политическото тресавище, което е политическо тресавище с помощта на досегащните политици последните 30 години, а не бистро езеро както би трябвало да бъде- да ще го създадем ", съобщи Хаджигенов.

Протестът мина към нормалното си шествие, като Орлов мост беше блокиран.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР