11 май 2020 г., София – M3 College, водещият лицензиран

...
11 май 2020 г., София – M3 College, водещият лицензиран
Коментари Харесай

M3 College става първият онлайн колеж по PR у нас

11 май 2020 година, София – M3 College , водещият лицензиран център за професионално обучение по PR у нас, започва онлайн образования по съвременен PR и връзки. За тази цел колежът, който е част от групата на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc. , към този момент е в напълно онлайн формат и с актуализирана визия и уеб страница . Всички курсове ще се организират на специфична платформа за онлайн образования, която е лесна и комфортна за приложимост, и ще приключват със документ , приет от МОН.

Ексклузивната стратегия по PR на колежа започва през май. В рамките на няколко разнообразни курса учащите се в М3 College ще имат опция да схванат повече за развиването за актуалните връзки, да се срещнат с най-актуалните PR трендове и да се допрян до неповторими проблеми от практиката .

Първите два онлайн курсове в М3 College стартират на 25 май 2020 година , а тематиките са Инфлуенсър маркетинг и Корпоративен PR.

Инфлуенсър маркетингът е една от най-актуалните трендове в актуалния PR, която постанова нови правила в света на обществените връзки. Лектор на курса е Ния Коцева , създател на водещата организация за инфлуенсър маркетинг Influencer.bg . Тя ще даде скъпи препоръки за провеждането на сполучлива акция с инфлуенсъри и ще показа опита си от работата си с някои от най-влиятелните персони в онлайн пространството у нас.

В онлайн курса Корпоративен PR пък ще научите по какъв начин се ръководят връзките на огромните компании и по какъв начин се осъществят сполучливи акции, както и за какво е значимо бизнесът да е обществено зает. Лектор е Анка Костова – потвърден PR специалист със забележителен опит в информационния бизнес, в това число 6 години като управител „ PR и спонсорство “ в ОББ (Обединена българска банка).

Всеки, който желае да се запише за първите онлайн курсове в М3 College , може да го направи на уеб страницата на колежа до 12:00 ч. на 25 май .

Сред останалите съществени тематики, които ще бъдат наранени в онлайн програмата на М3 College, са създаване на бранд, основаване на наличие, ръководство на обществените медии, цифров маркетинг и доста други. Курсовете са мощно на практика насочени и са извънредно съответстващи към настоящата обстановка. Всички преподаватели са експерти с дълготраен на практика опит в сектора и ще оказват помощ на учащите се да придобият действителна визия за PR бизнеса, както и да добият на практика умения.

„ Иновативният метод и изобретателните хрумвания са това, което направиха М3 College водач в професионалното образование по PR в България. Целта ни постоянно е била да осигуряваме качествено и съвременно обучение с действителна практическа употреба. Продължаваме да следваме тази задача, само че в онлайн формат, с цел да отговорим в оптималната степен на потребностите на актуалните хора “, разяснява Максим Бехар, изпълнителен шеф на M3 Communications Group, Inc. и М3 College.

Новата онлайн стратегия на М3 College е подобаваща за всички, които желаят да научат повече за PR бизнеса и да придобият на практика умения. Графикът на образование е еластичен и е извънредно комфортен за работещи и учащи . При сполучливо прекосяване на курсовете учащите се получават всепризнат документ за професионално обучение, публикуван от Министерството на образованието и науката .

Повече информация за М3 College и идните курсове можете да откриете на напълно актуализирания уеб страница на колежа: www.m3college.com .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР