11-годишна ученичка от Раджкот, Индия, която била изнасилена подред от

...
11-годишна ученичка от Раджкот, Индия, която била изнасилена подред от
Коментари Харесай

11-годишна ученичка, изнасилена от шестима работници, роди болно дете

11-годишна ученичка от Раджкот, Индия, която била изнасилена поред от шест локални служащи, роди тежко болно момиче. Майката на жертвата се обърна към полицията, когато щерка й към този момент била осем месеца бременна, оповестява Daily Mail.

Според локалната полиция, петима мъже на възраст от 17 до 60 години поред примамвали ученичката в дома им, обещавайки й работа. В момента всички те са задържани. Младата майка, която роди с цезарово сечение, се усеща добре, което не може да се каже за новороденото - момичето се роди с доста вродени патологии.

Момичето, родено на 17 март в болничното заведение на Раджкот, има сериозен недостатък в развиването - вродена спина бифида, засягаща гръбначния мозък. Индийските лекари правят оценка положението на бебето като извънредно тежко и дават неприятна прогноза: съгласно тях детето няма да живее дълго и през цялото това време ще страда от парализа и инфекции.

Една отчайващата обстановка се утежнява от обстоятелството, че бащата на изнасилената ученичка е инвалидизиран, а майката работи като слугиня. Не е известно дали те ще могат да се грижат за новороденото бебе. Какво наказване чака причинителите, към момента не е известно - следствието по случая продължава.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР