Швейцарски гражданин, който е бил сред първите ваксинирани в страната,

...
Швейцарски гражданин, който е бил сред първите ваксинирани в страната,
Коментари Харесай

Ваксинираха мъж срещу COVID-19, след това той почина

Швейцарски гражданин, който е бил сред първите ваксинирани в страната, е издъхнал след поставянето му на ваксината на Пфайзер-Бионтех, информира Ройтерс, позовавайки се на властите в Люцерн. На този етап не се разкрива дали смъртният случай е обвързан по някакъв начин с ваксината.

,,Запознати сме със случая!``, бе лаконичният отговор на говорител, който уточни, че предстои разследване от страна на швейцарския регулатор по лекарствата.

От здравните власти в едноименния кантон отказаха да обяснят и какъв период от време е изминал от момента на ваксинацията до настъпилата смърт.

Люцерн бе един от първите градове в страната, в които започна кампанията по ваксиниране с препарата на Пфайзер-Бионтех през изминалата седмица. Швейцария получи 107 000 доза от лекарството, а в началото на годината се очаква и втората пратка с 250 000 ваксини.

На този етап от " Пфайзер " също няма отговор по повод трагичния случай с препарата им.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17596  Монголия разгласи първа гибел от COVID-19 Монголия разгласи първа гибел от COVID-19  Хора с хранителни алергии могат да се ваксинират с имунизацията на Хора с хранителни алергии могат да се ваксинират с имунизацията на " Астра Зенека "  Проф. Балтов разкри ще има ли скоро разхлабване на ограниченията против COVID-19 Проф. Балтов разкри ще има ли скоро разхлабване на ограниченията против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР