Фриволна и разхвърлена почти до голо хубавица поведе протестното шествие

...
Фриволна и разхвърлена почти до голо хубавица поведе протестното шествие
Коментари Харесай

Палава хубавица се пусна по сутиен и събра очите на протеста в Димитровград

Фриволна и разхвърлена почти до голо хубавица поведе протестното шествие в Димитровград в неделя вечерта. Мацката беше разкопчала якето и ризата си и демонстрираше изискано бельо и форми за радост на екзалтираните мъже около нея.

Върху остатъка от дрехите си не беше забравила да наметне националния трикольор, пише " Монитор ".

Снимките й станаха истински хит в социалните мрежи. Форумите прегряха, като преобладаваха негативните коментари от рода: „ Истинската цел на протестите е да станем известни “, „ Разхвърлянето дали е включено в хонорара за участие в шествие “ и т.н. Не липсваха и чисто мъжки и вулгарни подмятания извън цензурата.



Художествени естети обаче сравниха музата на протеста и нейните снимки с прочутата картина на Йожен Дьолакроа „ Свободата води народа “, посветена на Великата Френска революция.



Справка и сравнение на снимки в социалната мрежа показа, че палавата протестърка е Ивана Майорова, на 25 години от Хасково. Дамата живее в Пловдив, а логото на профила й е толкова скандално, колкото и поведението и на демонстрацията в Димитровград. „ Всичко което те води към пари или оргазъм е разрешено! “ е избрала за свое житейско кредо младата дама.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР