Самолет C-27J Спартан на румънските военновъздушни сили (ВВС) достави днес

...
Самолет C-27J Спартан на румънските военновъздушни сили (ВВС) достави днес
Коментари Харесай

Самолет на румънските ВВС достави в Испания 90 000 предпазни маски

Самолет C-27J " Спартан " на румънските военновъздушни сили (ВВС) достави днес в Испания 90 000 предпазни маски, тип FFP 2, съобщава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7068
Министерството на отбраната на Румъния обяви, че маските са предадени на испанските власти, които отговарят за управлението на извънредни ситуации.

Руски военни започнаха дезинфекция в Република Сръбска

Маските са част от медицинския резерв rescEU, създаден в Румъния за епидемията от COVID-19, и са били закупени с грант на стойност 10 милиона евро, подписан между румънските институции за управление на извънредни ситуации и Европейската комисия чрез Генералната дирекция за гражданска защита и европейски хуманитарни операции. Тези запаси се предоставят на разположение на страните членки, включително на Румъния и на страни партньори на Механизма за гражданска защита на ЕС, при поискване в случай на сериозна заплаха за здравето.

В случая Испания е имала спешна нужда от предпазните средства.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7068  Четири огнища на COVID-19 във Видинско Четири огнища на COVID-19 във Видинско  Надежди и неразбория съпътстват връщането на учениците в някои учебни заведения в Израел Надежди и неразбория съпътстват връщането на учениците в някои учебни заведения в Израел  Нови случаи и нови жертви на COVID-19 в Хърватия за последното денонощие Нови случаи и нови жертви на COVID-19 в Хърватия за последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР