САЩ регистрираха в последното денонощие 1262 нови смъртни случая, свързани

...
САЩ регистрираха в последното денонощие 1262 нови смъртни случая, свързани
Коментари Харесай

В САЩ регистрираха 1262 нови смъртни случая, свързани с COVID-19

САЩ регистрираха в последното денонощие 1262 нови смъртни случая, свързани с Ковид-19, сочат данните на университета " Джонс Хопкинс " от 0,30 часа по Гринуич, цитирани от Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11214
С новите случаи починалите в страната от началото на пандемията са близо 158 000. Новите заразени за 24 часа са 53 158, с което потвърдените случаи стават общо 4,82 милиона.

Над 46 000 заразени с коронавируса за последното денонощие в САЩ

Властите на щата Флорида съобщиха, че броят на заразените с вируса е надхвърлил 500 000. Междувременно количеството на направените тестове се увеличава след временното прекъсване на работата на някои лаборатории заради тропическата буря Исаяс.

Смъртните случаи от вчера са 225 и с тях починалите от началото на пандемията стават 7627, предаде БТА.

Сред най-тежко засегнатите от инфекцията щати е Аризона. Над 500 затворници в затвор в град Тусон (близо половината от всички) са с положителен тест за коронавирус, съобщиха властите.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11214  Доц. Кунчев разкри какви са проблемите с COVID-19 у нас и може ли да има хотели за инфектирани Доц. Кунчев разкри какви са проблемите с COVID-19 у нас и може ли да има хотели за инфектирани  Испания записва увеличение на новите случаи след облекчение на карантината Испания записва увеличение на новите случаи след облекчение на карантината  Колумбийският експрезидент Алваро Урибе даде позитивен тест за коронавирус  Колумбийският експрезидент Алваро Урибе даде позитивен тест за коронавирус 
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР