Председателката на Камарата на представителите в САЩ, демократката Нанси Пелоси,

...
Председателката на Камарата на представителите в САЩ, демократката Нанси Пелоси,
Коментари Харесай

Нанси Пелоси представи пред Конгреса финансов пакет от 3 трилиона долара за справяне с коронавируса

Председателката на Камарата на представителите в САЩ, демократката Нанси Пелоси, представи днес финансов пакет на стойност над 3 трилиона долара за справяне с последиците от новия коронавирус, предаде БТА, цитирайки АП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7836
Тя призова Конгреса да окаже " щедра помощ " на останалите без средства щати и борещите се със заразата американци. Предложеният " Закон за героите " осигурява почти 1 трлн. долара за щатските, градските и други местни власти за избягване на съкращенията на работна ръка и още 200 млрд. долара за " допълнителни плащания за рисков труд " за работещите на първа линия. Пакетът предвижда по 1200 долара пряка помощ на човек и до 6000 долара на домакинство. Включени са допълнително 75 млрд. долара за тестване за вируса.

Антъни Фаучи предупреди: Последиците от прибързано отваряне на икономиката може да са много тежки

Очаква се контролираната от демократите долна камара на Конгреса да одобри законопроекта в петък. Доминираният от републиканците Сенат обаче не възнамерява да гласува нови финансови пакети до юни. Няма спешна необходимост да се действа, каза лидерът на републиканското мнозинство в горната камара на Конгреса Мич Макконъл.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7836  Франция изпревари Испания по брой смъртни случаи от ковид Франция изпревари Испания по брой смъртни случаи от ковид  Починалите от ковид в Румъния надвишиха 1000 Починалите от ковид в Румъния надвишиха 1000  53 жертви на ковид в Турция за последното денонощие 53 жертви на ковид в Турция за последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР