Почти 4 000 000 лева може да грабне някой късметлия

...
Почти 4 000 000 лева може да грабне някой късметлия
Коментари Харесай

Архангел Михаил идва със суперджакпот от почти 4 000 000 лв.

Почти 4 000 000 лева може да грабне някой късметлия навръх Архангеловден на 8 ноември и да стане поредният тото милионер. Суперджакпотът в играта „ Тото 2 - 6 от 49 “ на СПОРТ ТОТО нарасна до невероятните 3 850 000 лв., а тегленето е в четвъртък в ефира на БТВ. Това е най-крупната сума, която може да бъде спечелена в България в момента. Със сигурност може да зарадвате близки и познати именици с нея, ако им пуснете фиш за играта вместо подарък. Залогът е минимален, а с наградата ще сбъднете не само своите най-дръзки мечти, но и тези на цялото семейство.

Последно подобна сума падна с абонамент за два тиража в Смядово в края на 2015 г., когато Гинка Иванова удари джакпот от 4 202 000 лв. в играта „ Тото 2 – Зодиак “.Тогава шансът се усмихна на пенсионерката в 98-ия тираж на игрите на Български спортен тотализатор. Винаги, когато джакпотът в някоя от игрите на ТОТО 2 достигне близка до тази сума, баба Гинка започва да гадае числата. Това разказват нейни съграждани от Смядово, а приближените ѝ се надяват да разберат щастливата шестцифрена комбинация.

„ Баба Гинка не пропуска тираж и отново ще пусне фиш. Ще очаква огромният джакпот да се падне пак на нея. Самата тя казва, че има щастливо съвпадение, защото същата сума беше спечелена точно по това време на годината “, коментират хората около централния тото пункт в късметлийския град.
Размерът на печалбата на Гинка Иванова беше равна на бюджета на родния ѝ Смядово. Как харчи днес парите си, кои мечти е осъществила и за кого е отделила от печалбата си, можем само да гадаем.

Дали Гинка ще стане отново милионер предстои да разберем в следващите тиражи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР