Потомственият холандски състезател Макс Верстапен обича скоростта не само на

...
Потомственият холандски състезател Макс Верстапен обича скоростта не само на
Коментари Харесай

Личните автомобили на Макс Верстапен

Потомственият холандски състезател Макс Верстапен обича скоростта не само " на работното си място ", но и в свободното си време. Скоростта е кредо за Макс, така че 24-годишният холандец вече е има повече от дузина коли в гаража си, които могат да ускоряват до 100 за минимален брой секунди.
`Личните

Автомобилите Aston Martin са особено любими на Верстапен. Макс вече притежава модели като DB11, Vantage, DBS Superleggera и Valkyrie. Въпреки това и други реномирани производители също успяват да допълнят колекцията на щедрия нидерландски купувач.
`Личните

Колекцията от луксозни автомобили на Верстапен включва Renault R.S.01, Porsche 911 GT3 RS и Ferrari Monza SP2. А това, че италианската компания е конкурент на пилота на Red Bull, изобщо не притеснява Макс.
`Личните

Между другото, говорейки за представянето на Верстапен и неговия отбор в настоящия сезон на Формула 1, трябва да се отбележи, че холандският пилот е повече от всякога близо до спечелването на първата си световна титла.
`Личните

Сега Макс изпреварва основния си конкурент в индивидуалното класиране Люис Хамилтън, а според анализаторите на BK Leon, добре познат сред феновете на залаганията, именно шансовете на нидерландеца за титлата сега са най-високите сред всички участници в сезона.
`Личните

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР