Помните ли певицата Пламена Петрова, която изгря в Мюзик айдъл,

...
Помните ли певицата Пламена Петрова, която изгря в Мюзик айдъл,
Коментари Харесай

Как изглежда днес Пламена от Music Idol, след като победи анорексията

Помните ли певицата Пламена Петрова, която изгря в " Мюзик айдъл ", след което продължи да гради музикална кариера в поп музиката, а за кратко и в попфолк жанра? Блондинката, която се разболя от анорексия и лекарите едва спасиха от коварното заболяване, вече се радва на ново начало, пише Блиц.
`Как
`Как

Талантливата красавица е забравила за лошите моменти в живота си и гледа смело напред. Днес тя изглежда поразително и не спира да се занимава с музика. Пламена е избрана от Тurbo B за негова вокалистка. Певицата е имала на разположение едва 4 дни, за да подготви 6 песни, с които да се изяви и е успяла да се справи.


На сцената на един от летните музикални фестивали по Черноморието ни рапърът Тurbo B от популярната през 90-те група SNAP избра за своя вокалистка българската певица.

Нейната звезда изгря във втория сезон на звездното риалити по bTV – „ Music Idol “. Стартира кариерата си като поп певица, а след което направи завой към поп фолка, а след това се завърна към любимата ѝ поп музика. Категорична е, че не дели стиловете и се отнася с голямо уважение към всички.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР