Освен iPhone 13 и iPhone 13 Mini, Apple представи и

...
Освен iPhone 13 и iPhone 13 Mini, Apple представи и
Коментари Харесай

Apple представи iPhone 13: Нова камера, нов дисплей и по-голяма батерия

Освен iPhone 13 и iPhone 13 Mini, Apple представи и флагманите 13 Pro и 13 Pro Max, които подобно на по-малките модели впечатляват с подобрена камера, промени при дисплея и по-добър живот на батерията.

Цялостният дизайн при двата модела е същия като при предишното поколение iPhone 12 Pro и Pro Max с разликата, че при новия модел изрязаният участък за камерите и сензорите на смартфона е с около 25% по-малък. Двата модела запазват същия диагонал на дисплея от 6.1 инча и съответно 6.7 инча при по-големият Pro Max. Дисплеите вече са с 120Hz честота на опресняване, както и ProMotion технология, която автоматично намалява опресняването в зависимост от използваното приложение.
`Apple

Новите iPhone-и са и по-дебели от предшествениците си като това се дължи главно на новата батерия с капацитет от 3095mAh при 13 Pro и 4352mAh при 13 Pro Max, което на практика трябва да осигури до 2.5 часа повече използване на смартфоните.

Що се отнася до процесора, той е последната разработка на Apple, носеща името А15 обещава още по-добра производителност. Най-малкият капацитет за съхранение, който може да изберете е 128GB, а за първи път в историята на модела се предлага и опция с 1TB.
`Apple

Въпреки, че камерите са три на брой като при стария модел, те също са обновени и предлагат още по-добри резултати. Нов Macroрежим предлага заснемане на различни обекти от само 2см разстояние. Също така функцията SmartHDR е обновена и предлага по-добри цветове и динамични характеристики, изразяващи се в по-ярки снимки.

Така нареченият Cinematic Mode е наличен и тук, а за разлика от стандартния iPhone, тук получавате и LIDAR сензор за виртуална реалност.
`Apple

Цените на моделите ще бъдат подобни на тези при миналогодишните модели, а предварителни поръчки ще се приемат от 17 септември, докато първите бройки ще пристигнат в магазините седмица по-късно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР