Ново огнище на коронавирус беше регистрирано в Кърджали, където има

...
Ново огнище на коронавирус беше регистрирано в Кърджали, където има
Коментари Харесай

Ново огнище на COVID-19! Лекарка се опита да излъже властите

Ново огнище на коронавирус беше регистрирано в Кърджали, където има 12 случая на заразени за ден.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9227
В болница „ Д-р Атанас Дафовски “ 5 от случаите са в Инфекциозното отделение, състоянието им е добро. А белодробното е затворено, защото има двама заразени - лекар и пациент.

Коронавирусът влиза в Кърджали и болницата с лекар от „ Пирогов “, който се завръща в Кърджали и се установява май месец, че е болен.

Пореден ръст на COVID-19 у нас! Има нови 93 случая

Лекарката се е опитала да заблуди здравните власти, като не е казала кои са контактните ѝ лица, с което според тях ще бъде дадена на прокурор, пояснява бТВ.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9227  Четирима извършители на карантината са открити в Монтанско през вчерашния ден Четирима извършители на карантината са открити в Монтанско през вчерашния ден  Шефът на Агенция Шефът на Агенция " Митници " Георги Костов е с ковид  Украйна записва 683 нови случая с COVID-19 за денонощие Украйна записва 683 нови случая с COVID-19 за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР