Московчани започнаха да се връщат на работа. Русия постепенно разхлабва

...
Московчани започнаха да се връщат на работа. Русия постепенно разхлабва
Коментари Харесай

Руснаците започват да се връщат на работа

Московчани започнаха да се връщат на работа. Русия постепенно разхлабва мерките срещу коронавируса, въпреки че се откриват хиляди заразени всеки ден.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7989
Интернет компанията Яндекс проследи руснаците чрез мобилните им телефони и съобщи, че много от тях са напуснали домовете си в четвъртък, въпреки че забраната беше удължена до 31 май.

Путин с разкрития за COVID-19 в РусияРусия е страната с най-много случаи на коронавирус след САЩ. Москва твърди, че това е резултат от масова кампания за тестване. Страната продължава да декларира изключително ниски нива на смъртност. При над 250 000 заразени официалната статистика сочи около 2 000 починали.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7989  Български публицист от Китай: Страната се върна към естествения живот Български публицист от Китай: Страната се върна към естествения живот  Още 1800 умряли от ковид в Съединени американски щати за денонощие Още 1800 умряли от ковид в Съединени американски щати за денонощие  Бразилия и Мексико означиха рекорден брой новозаразени с COVID-19 за денонощие Бразилия и Мексико означиха рекорден брой новозаразени с COVID-19 за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР