Макар все още да няма точна дата за премиерата на

...
Макар все още да няма точна дата за премиерата на
Коментари Харесай

„Изтекоха“ снимки на новия Samsung Galaxy S22 Ultra

Макар все още да няма точна дата за премиерата на новите флагмани на Samsung в лицето на Galaxy S22 и Galaxy S22 Ultra, то вече „ изтекоха “ първите снимки на по-големия от двата модела в интернет.

Кадрите бяха качени в сайта frontpagetech и показват Samsung Galaxy S22 Ultra в работещо състояние. Това което можем да видим е, че смартфонът е с малко по-извит дизайн в сравнение с Galaxy S21 Ultra и плоски страни в долната и горната част.
`„

Впечатление прави и наличието на S Pen, което досега бе една от отличителните черти при Note серията на Samsung.В задната част виждаме и новия дизайн на камерите, кръглите лещи на които излизат извън панела на смартфона. Основният сензор е с резолюция от 108MP, а допълващите 12MP ще е за ултрашироката леща, и 10MP за телефото.
`„

Дисплеят е с големина от 6.8 инча и разчита на Super AMOLED технология с променлива честота на опресняване, най-вероятно до 120Hz. Батерията най-вероятно ще е с капацитет от 5000мАч, а процесорът за глобалната версия ще е Exynos 2200.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР