Компанията dTOOR от Сиатъл (САЩ) от няколко години работи върху

...
Компанията dTOOR от Сиатъл (САЩ) от няколко години работи върху
Коментари Харесай

Неправоъгълен телефон за хора с неправоъгълно мислене

Компанията dTOOR от Сиатъл (САЩ) от няколко години работи върху създаването на оригинални смартфони. Компанията придоби първия си опит в производството на „ кръгли “ смартфони през 2015 г., след като успешно завърши проект на Kickstarter за производство на „ неправоъгълни телефони за хора с неправоъгълно мислене “, наречен Cyrcle Phone.

Сега компанията открива втората фаза на проект за пускане на модифициран Cyrcle Phone 2.0 с кръгъл дисплей. Новият проект също стартира на платформата за краудфандинг Kickstarter и през първите няколко дни вече събра средствата, необходими за стартиране на производството.
`Неправоъгълен

Новият смартфон, наречен Cyrcle Phone 4G LTE, работи с Android 10. Основното предимство на необичайния дизайн, според разработчиците, е лекотата на използване на устройството, което пасва оптимално в дланта на потребителя. Също така, смартфонът има два жака за слушалки, което ви позволява да " разпространявате " аудио за двама потребители наведнъж.

Ентусиастите не са забравили за опазването на природата. Cyrcle Phone 4G LTE е направен от биоразградим материал (PLA), получен от царевица. Бутоните на смартфона са изработени от рециклиран термопластичен полиуретан. Теглото на новия смартфон е 147 грама и поддържа работа с две SIM карти. Течнокристалният IPS LCD дисплей е с диаметър 3.45 инча, а размерите на овалното тяло са 130х103х22 мм. Разделителна способност на екрана - 800x800 пиксела.
`Неправоъгълен

Хардуерната база на смартфона Cyrcle Phone 4G LTE се захранва от неназован процесор Snapdragon от Qualcomm. Стандартният RAM LPDDR3 е 3 GB, а постоянната памет eMMC е 32 GB, разширяема с microSD. Селфи камерата и основната камера имат еднакви 13MP сензори. Безжичната комуникация се осъществява чрез LTE, Bluetooth и WiFi модули. Има и NFC и GPS модул.

Автономната работа се осигурява от сменяема батерия от 2000 mAh. Проектът Kickstarter продължава до 9 октомври. Предварителната поръчка на Cyrcle Phone 4G LTE е на цена от 999 долара.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР