За съжаление семейство Джаферович се присъединиха към списъка с известни

...
За съжаление семейство Джаферович се присъединиха към списъка с известни
Коментари Харесай

Ваня и Евгения Джаферович с разказ от първо лице за борбата с COVID-19

За съжаление семейство Джаферович се присъединиха към списъка с известни лица от родния шоубизнес, които се сблъскаха с коронавируса.

„ Аз съм с отрицателен тест, но според мен това е защото избързах с теста. Имам леки симптоми, но днес съм по-добре. Бих повторила теста, но ще изчакам, за да съм сигурно, че ще излезе както трябва. Карантинирани сме и се лекуваме “, разказва пред камерата на NOVA Евгения Джаферович.

Ваня добавя, че е бил добре. Имал е температура и е пил антибиотик за три дни. „ Мислех, че всичко е отминало за няколко дни, но вчера също ме болеше много глава. Днес съм по-добре и се надявам идните дни да се оправя “, казва той.



Добавя, че до вчера е имал обоняние. Днес то вече липсва. Евгения разказва, че и баща й е бил болен. При него нещата били малко по-сложни. „ Преценихме, че в този момент е по-добре децата да не ходят на градина и училище. Страх ме е и за учителите, които са в рискова възраст “, казва Евгения.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14999  Министър Вълчев с последна информация за измененията в образователния развой поради коронакризата Министър Вълчев с последна информация за измененията в образователния развой поради коронакризата  Проф. Галина Кирова: Покрай проби и кревати забравихме да приказваме за пациентите Проф. Галина Кирова: Покрай проби и кревати забравихме да приказваме за пациентите  Акад. Богдан Петрунов: Светът е надалеч от ваксина против COVID-19 Акад. Богдан Петрунов: Светът е надалеч от ваксина против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР