Едва на 22 г., Ана Горанова завладява света на макиажа

...
Едва на 22 г., Ана Горанова завладява света на макиажа
Коментари Харесай

Българка гримира Парис Хилтън

Едва на 22 г., Ана Горанова завладява света на макиажа в Ню Йорк. 22-годишна талантлива българка гримира световноизвестни личности от Холивуд, една от които е самата Парис Хилтън. Най-незабравима за Ана Горанова ще остане работата ѝ с богатата наследница, с която се среща в 4 ч. сутринта в нейния апартамент в Ню Йорк. Тогава Ана е част от екип гримьори и коафьори, които трябва да подготвят Парис за участие в телевизията.

" Парис беше много дружелюбна с нас, още като пристигнахме, поръча закуска и кафе. Дори прие да я снимаме, за да се рекламираме после в социалните мрежи. нещо, което много звезди не ни позволяват ", разказва за срещата си нашенката.

Момичето заминава с родителите си за Щатите едва на 6 г.,започвайки да учи в местно училище в опит да постигне мечтата си да стане балерина. Но животът ѝ определя друга съдба.

`Българка

Години по-късно сред българската общност късметът среща Ана с друга българка, която вече е утвърден артист зад океана - Катя Какламанова. Тя забелязва таланта на Ани, която от дете гримира съученичките си, както и прави сценичен грим на своите приятелки, и решава да ѝ помогне в света на гримьорството. Отивайки в университет, Ана започва по-сериозно да гримира и много бързо започва да прилича клиенти. С много труд, упоритост и хъс нашето момиче успява сама да наложи името си като звезден гримьор. Въпреки крехката си възраст Ана вече има две участия на Седмицата на модата в Ню Йорк, писа в. " България Днес ".

Кариерата ѝ продължава да се развива стремглаво нагоре за кратко време, като получава възможност да гримира дами от риалити формата " Истинските домакини ", което представя живота на най-богатите жени в Америка. Сред известните ѝ клиенти са певицата и актриса Ленън Стела, както и много близка приятелка на моделката Кайли Дженър. За да може да бъде винаги на разположение за дамите, багажникът в колата на Ана е превърнат в подвижна гримьорна. Преди да се отдаде изцяло на страстта си да гримира, Горанова преподава балет и гимнастика в българско училище в Ню Йорк за 2 години, но се отказва завинаги от тази професия заради макиажа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР