Дни след обявяването на края на връзката между една от

...
Дни след обявяването на края на връзката между една от
Коментари Харесай

Лъснаха пикантни подробности около края на брака между Икарди и Уанда Нара

Дни след обявяването на края на връзката между една от звездите на ПСЖ Мауро Икарди и съпругата му и негов Агент Уанда Нара лъснаха пикантни подробности около края на брака им.

Краха на отношенията им беше приет като истинска бомба в светските среди, а мнозина го определиха като " раздялата на годината ".

Оказа се, че блондинката отдавна е подозирала любимия си и контактите му с аржентинската актриса Евгения Суарес (на снимката вдясно).

Нара дори наела детектив, за да го следи, но след като не получила явни доказателства за изневяра, се принудила да използва услугите на хакер. Той разбил защитата на телефона на Икарди, а там имало десетки съобщения от Евгения Суарес.

Нара побесняла на едно от тях, което гласяло - " Мауро, искам да те видя в част от света, където никой не те познава и няма да ни пречи! ".

Самата Суарес призна, че е общувала с Икарди, но допълни, че " има много неща, които хората не знаят " и припомни, че в подобни случаи по-виновен е онзи, който изневерява, а не този, с когото го прави.
`Лъснаха

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР