Двама губернатори на щати в Бразилия обявиха вчера, че са

...
Двама губернатори на щати в Бразилия обявиха вчера, че са
Коментари Харесай

Двама губернатори в Бразилия са с COVID-19

Двама губернатори на щати в Бразилия обявиха вчера, че са болни от COVID-19, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5414
Губернаторът на щата Рио де Жанейро съобщи, че е дал позитивна проба за новия коронавирус. Във видео, публикувано в Туитър, губернатор Уилсон Вицел заяви, че през последните дни не се чувствал добре, имал температура и болки в гърлото, и след като поискал да му бъде направен тест, дал положителна проба за коронавирус.

Регистрираните случаи на заразяване с COVID-19 в Латинска Америка са над 50 000

" Ще продължа да работя. Отново ви призовавам да останете в къщи. Тази болест, както всички виждате, не прави изключение за никого и заразяването е бързо ", каза 52-годишният губернатор. Вицел беше един от най-големите поддръжници на самоизолирането и миналия месец наложи ограничения на бизнеса, транспорта и събиранията на хора, за да ограничи разпространението на заразата.

Тази седмица той удължи действието на мерките до края на месеца.

Губернаторът на амазонския щат Пара, Елдер Барбалю съобщи във видеозапис в Туитър вчера, че също е дал положителна проба за коронавируса, след като членове на екипа му се разболели, но самият той нямал симптоми. Подобно на Вицел, Барбалю призова хората в щата да си стоят в домовете.

Вирусът " не избира възраст, не избира социална класа. Всеки е изложен и всеки може да се зарази, затова ви призовавам, стойте си вкъщи и ще победим коронавируса ", заяви губернаторът.

В Бразилия са потвърдени 25 хиляди случая на коронавирус, а жертвите са над 1500.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5414  46 нови случая на ковид в Китай, в Южна Корея - 27 46 нови случая на ковид в Китай, в Южна Корея - 27  Броят на умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати надвиши 25 хиляди Броят на умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати надвиши 25 хиляди  Над половината от инфектираните с ковид в Панама са оздравели Над половината от инфектираните с ковид в Панама са оздравели
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР