Главният секретар на МВР Ивайло ИвановИвайло Стефанов Иванов е български

...
Главният секретар на МВР Ивайло ИвановИвайло Стефанов Иванов е български
Коментари Харесай

Главсекът на МВР: Имах чувството, че в събота хората ни правеха напук

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов  Ивайло Иванов Ивайло Стефанов Иванов е български полицай, главен комисар и главен секретар на МВР от 18 декември коментира тройното убийство във Велинград. Той заяви пред бТВ в сутрешния блок „ Тази сутрин “, че се работи по версия, в която бащата е убиеца. Каква е причината обаче не знае.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5175
Иванов разкри, че към първи април спрямо 2019 година има намаляване на престъпността – кражби, убийства и други.

По думите му, на този етап няма нужда да се включва армията. Той категорично заяви това.

Иванов разкри, че 29 са общо заразените служители в системата на МВР. Един от тях е излекуван. Всички заразени са на различни длъжности.

Главсекътт на МВР коментира и дали е имало проблеми по време на Лазаровден и Цветница. По думите му двата дни са били корено различни. Според него, хората по никакъв начин не са спазвали мерките за разлика от вчера. „ Имах чувството, че напук ни правят в събота “, каза Ивайло Иванов  Ивайло Иванов Ивайло Стефанов Иванов е български полицай, главен комисар и главен секретар на МВР от 18 декември.

От старта на извънредното положение има над 2700 акта, но всеки един трябва да се научи, че не трябва да се правим на тарикати и да си играем на гоненица с полицията, заяви той.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5175  Знаете ли какво е 20 души да протягат ръце, а вие да имате една носилка, две очи и две ръце? Знаете ли какво е 20 души да протягат ръце, а вие да имате една носилка, две очи и две ръце?  Д-р Асен Меджидиев: Видяха се положителните резултати от въведените ограничения Д-р Асен Меджидиев: Видяха се положителните резултати от въведените ограничения  Месец от въвеждането на изключително състояние в България поради COVID-19 Месец от въвеждането на изключително състояние в България поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР