Великобритания вероятно приближава пика на епидемията от коронавируса, но е

...
Великобритания вероятно приближава пика на епидемията от коронавируса, но е
Коментари Харесай

Великобритания приближава пика на пандемията?

Великобритания вероятно приближава пика на епидемията от коронавируса, но е твърде рано да сме сигурни в това и да започнем да мислим за следващите стъпки, заяви днес главният медицински съветник на британското правителство Крис Уити, цитиран от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5522
" Според нас страната приближава абсолютния пик ", каза той на пресконференция.

Уити заяви обаче, че пропуските в статистиката означават, че броят на починалите от COVID-19 може да нарасне през идните дни.

106-годишна надви коронавируса във Великобритания

" Все още не сме стигнали момента, в който можем да кажем уверено и категорично: " Вече сме минали пика и можем да започнем да мислим повече за следващите фази ", добави той, предаде БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5522  Кристалина Георгиева разкри каква сума ще е нужна, с цел да се задвижи още веднъж международната стопанска система Кристалина Георгиева разкри каква сума ще е нужна, с цел да се задвижи още веднъж международната стопанска система  115 души са умряли от ковид в Турция за последното денонощие 115 души са умряли от ковид в Турция за последното денонощие  НАТО предизвестява съдружниците да не позволяват противници да получават сериозна инфраструктура и производства НАТО предизвестява съдружниците да не позволяват противници да получават сериозна инфраструктура и производства
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР