За мен са неоснователни днешните протести, след като миналата седмица

...
За мен са неоснователни днешните протести, след като миналата седмица
Коментари Харесай

Терзиев: Протестите на таксиметрови шофьори са неоснователни

За мен са неоснователни днешните митинги, откакто предходната седмица е извършена среща със зам.-кмета по превоз и с представители на протестиращите, на която е обяснено, че измененията в центъра не отстраняват стоянки, както и че са поискани техни оферти, които да бъдат прегледани в допълнение.

Това заяви кметът на София Васил Терзиев във фейсбук профила си.

" Проведохме среща с представители на огромните таксиметрови компании в София и на Сдружение с нестопанска цел " Съюз такси ". Споделиха, че не вземат участие в днешните митинги на таксиметровия отрасъл и показаха недоумение за аргументите.

Чуваме другите отзиви и ги ценим. Всеки има право на друго мнение и право да го показва.

Подходът ни в диалози с разнообразни браншове до момента е бил явен - градивен и с обрисуване на ясни стъпки за последващи дейности. Така решаваме трупаните с години проблеми. Не с митинги първо, а с диалог след това.

Така ще се случи и с предложенията на представителите на огромните таксиметрови компании. За нас таксиметровият отрасъл е извънредно значим, с цел да бъдат решени транспортните проблеми на града. В лицето на моя екип ще срещнат поддръжка и подготвеност за взаимна работа.

Конструктивният разговор е методът за редовно справяне с проблемите на всяка общественост. Ще възстановим работата на работната група, на която ще се презентират, обсъдят и подредят в реален проект за деяние всички хрумвания на общината и таксиметровия бизнес за възстановяване на транспортното обслужване в града.

Искам да уверя софиянци, че чуваме мненията и гласовете на всички. И ги почитаме, изключително достоверните, откровените и тези, които търсят решение, а не спор. Ще спазим уговорката си София да бъде град за хората и град на благоприятни условия ", написа още Терзиев.
ТЕМА преди 19 дни 2088 преди 19 дни 3031 преди 1 месец 3447
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР