Великденските празници не са повод за вдигане на мерките на

...
Великденските празници не са повод за вдигане на мерките на
Коментари Харесай

СЗО: Великден не е повод за вдигане на ограниченията

Великденските празници не са повод за вдигане на мерките на правителствата, въведени за ограничаването на разпространението на коронавируса, е казал директорът на Световната здравна организация (СЗО) за Европа Ханс Клуге, предаде Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4678
Ръководителят на филиала на СЗО е призовал властите в държавите от Стария континент да продължат с рестриктивните мерки и по време на Възкресение Христово (за католиците и протестантите – тази неделя, а за православните – идната). " Ние трябва да продължим борбата си срещу заразата. Опасна е мисълта, че се вървим към края на тежките времена. Ние не трябва да се отпускаме ", е заявил той.

Редът като оръжие срещу вируса

Клуге на пресконференция в Копенхаген е допълнил, че броят на заразените в Европа хора е надхвърлил 687 000, а жертвите са били повече от 62 000.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4678  Тестването на хора от рискови групи в Банско за COVID-19 стартира следобяд или на следващия ден Тестването на хора от рискови групи в Банско за COVID-19 стартира следобяд или на следващия ден  Мъж наруши карантината си в Кюстендил Мъж наруши карантината си в Кюстендил  Борисов се видя на четири очи с доцент Мангъров

Борисов се видя на четири очи с доцент Мангъров
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР