Българи изкарват между 5000 и 6000 лева като бармани, сервитьори

...
Българи изкарват между 5000 и 6000 лева като бармани, сервитьори
Коментари Харесай

Нашенци изкарват луди пари по секс круизи, а греховна фолкаджийка проговори за изкушенията по корабите на разврата

Българи изкарват между 5000 и 6000 лева като бармани, сервитьори и готвачи на секс круизи, пише „ Телеграф”, позовавайки се на наши сънародници, работили на кораби, предлагащи еротични развлечения.

Обикновено те бачкат с договор към компаниите, като месечното възнаграждение, което си докарват, не е само от любовни дестинации. Подобни пътешествия се правят най-вече през октомври и ноември, когато е мъртво време за масовите екскурзии по вода, разказва 38-годишен барман, пожелал анонимност.

Българинът имал договор с голяма круизна компания. „ Работата е тежка, бачкаш по 12 часа на ден, но парите си струват. После следва почивка, когато няма екскурзии, може да продължи седмици”, разказва той. В един такъв период на отдих изненадващо го извикали на работа. „ Оказа се, че става въпрос за по-специално пътешествие”, обяснява барманът. Корабът бил нает от 150 хомосексуалисти, повечето холандци. „ В каютите бяха по двойки или тройки, държаха се много възпитано, нямаше оргии или публични еротични сцени”, обяснява българинът.

Оставяли и солидни бакшиши. Бонусите за персонала се пускали в специални кутии, като после се разпределяли между хората.
Според бармана, подобни турове се организират от тайни общества, които се свързват помежду си в социалните мрежи. От дългите си години работа по криузи той не е засичал българи на такива екскурзии.

Проверка на вестника обаче показва, че има нашенци, които броят по 3000 долара за секс круиз. Фолкпевицата Бриана е една от щастливките в пътешествието за възрастни Desire Venice Cruise миналата година. „ 8-дневното приключение започна в края на септември и продължи до началото на октомври. Беше от Италия, през Хърватия и Словения”, разказва Бриана. „ Правеха се еротични вечеринки, имаше специални стаи за любовни игри. Който желаеше, ходеше без дрехи”, разказва певицата.

Сред пасажерите имало и други българи. „ Повечето предпочитаха да запазят анонимност заради ревниви съпрузи и гаджета”, обяснява Бриана, която преди години бе кандидат за кмет на град Левски. Сега пък имала предложение да се кандидатура за евродепутат. „ На кораба имаше доста спортисти”, продължава разказа си тя. Там се запознала с известен английски футболист от „ Лестър”, чието име не пожела да разкрие. Обяснява, че билетите са с различна цена. Най-скъпите апартаменти били 10000 долара, а по-евтините – 3000 долара.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР